Saturday, October 24, 2015

Kaip išsirinkti bagažinę?

Išsirinkti bagažinę gali būti ne toks paprastas užsiėmimas. Jų yra įvairių dydžių, spalvų, vežančių skirtingą svorį gražesnių ir baisesnių ir dar prie viso to kainos skiriasi kartais. Todėl renkantis dėžę nesunku pasiklysti informacijoje arba dar blogiau nusipirkti ne tai ko reikia. Čia surašėme dalykus kurie turėtų pagelbėti besirenkantiems, o jeigu sąrašėlis per daug painus ir ilgas, kreipkitės į www.bagazines.lt kolektyvą, ten tikrai nukreips tinkama kriptimi.



Kokią stogo bagažinę turėčiau pasirinkti?
Kokio tipo stogo bagažinė jums geriausia, priklauso nuo to kaip ją naudosite. Svarbiausi dalykai renkantis bagažinę: -Kokių išmatavimų bagažą planuojate vežti? -Kokio svorio bagažą norite transpotuoti? -Kiek bagažo telpa į stogo bagažinę? -Kokį automobilį turite?


Kokių išmatavimų bagažą planuojate transportuoti (vežti) su stogo bagažine?

Jei reguliariai vykstate ar planuojate vykti (slidinėti) (į slidinėjimo atostogas), būtu protinga rinktis ilgesnę stogo bagažinę. Lagaminams, kempingo reikmėm trumpesnė stogo bagažinė yra pakankama.

Nevisi gamintojai rašo bagažinių vidaus matmenis, bet "nykščio taisyklė" galėtu būti tokia: iš išorinio matmens reikėtų atimti ~5 cm, kad gautumėte tą kas bus viduje.


Kokio svorio bagažą norite transpotuoti?

Maksimali apkrova kurią stogo bagažinė skirta 50-75kg svoriui gabenti, tai priklauso nuo stogo bagažinės modelio. Niekada neviršykite maksimalios automobilio stogo apkrovos kurį nurodo gaminotjas. Turėkite omenyje, kad jūs turite pridėti stogo skersinių svorį, stogo bagažinės svorį ir turinio svorį esančiame stogo bagažinėje; šių svorių suma negali viršyti didžiausios leistinos apkrovos, nurodytos automobilio gamintojo.


Kiek bagažo telpa į stogo bagažinę?
Automobilių stogo bagažinės yra prieinamos visu formu ir dydžių. Taigi prieš pirkdami, susidarykite sąrašą daiktų kuriuos norėtumėte gabenti stogo bagažinės viduje. Rasite, jog stogo bagažinė gali teikti nuo 300 iki 650 litrų papildomos bagažo erdvės.


Kuri stogo bagažinė tinka mano automobiliui?
Stogo bagažinės pasirinkimas taipogi priklauso nuo jūsų turimo automobilio. Pirmas apsvartymas, pavyzdžiui, kuri stogo bagažinė geriausiai tinka prie jūsų automobilio dizaino. Taip pat yra skirtumų kaip stogo bagažinė atsiveria: kai kurios atsiveria iš galo, kitos gali atsiverti iš dešinės pusės, trečio gali atsiverti iš abiejų pusių. Šios kombinacijos gali sudaryti didelį skirtumą, kai reikia pritvitinti ir pakrauti stogo bagažinę. Stogo bagažinė, kuri atsiveria iš galo galima pakrauti stovint iš šonų arba iš galo automobilio. Atsiveriančios iš vieno ar abiejų šonų bagažinės turi didesnę atsiverimo galimybę.

Taip pat atkreikite dėmesį ar atdarant automobilio bagažinės dangtį jis nesirems į dėžė, gal verta rinktis trumpesnį modelį?



No comments:

Post a Comment